Edgewood Retirement Community

Edgewood Retirement Community

Edgewood Retirement Community

North Andover, MA

This continuing care project includes the expansion and renovation of patient care facilities, a new cognitively impaired unit (CIU) and an 80-seat informal bistro and lounge dining area.

The new CIU is a 17,000 sf addition to the existing long term care facility. The 40-bed CIU is a secure facility with dining, activity and day rooms. It is designed around a central court, with an additional courtyard accessed from the community spaces in the unit.

Renovations to the long term care unit include upgrades to common areas such as the dining room, activities room and lobby seating, and support areas such as bathing and administration. The existing serving kitchen was enlarged and redesigned to improve food delivery.

The wellness clinic and rehab clinic were also relocated and renovated, and an addition to the adult social program area was created that includes direct access to a newly renovated terrace.

Levi Wong Design Associates provided clinical design and landscape services for the project.

For more information, contact Marc Margulies, Principal-in-Charge, at 617.226.4101 or mmargulies@mp-architects.com.

MPA Team Members: