The State Room

The State Room

The State Room

Photography by Daniel Doke
Boston, MA

Formerly the Bay Tower Room and now under new ownership, The State Room underwent renovations to secure its position as the premier special event location in Boston.

Margulies Perruzzi Architects was selected to design a dramatic new entrance lobby to welcome guests to The State Room. The lobby’s layout permits the space to be divided from the adjacent function areas and to serve as a separate event area for groups of the appropriate size.

Our design team specified an exciting new product to give the space a distinctive look: a topographical ceiling that gives the appearance of undulating waves.

For more information, contact Marc Margulies, Principal-in-Charge, at 617.226.4101 or mmargulies@mp-architects.com.

MPA Team Members: